Οι Εκπαιδευτές μας

Οι Εκπαιδευτές μας

Οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι από την IISA (International Inline Skating Association), η οποία εδρεύει στην Αμερική και έχει παγκόσμια αναγνώριση. Έτσι, μέσω του προγράμματος ICP (Inline Certification Program) είναι καταρτισμένοι εκπαιδευτές του inline skating (τροχοπεδιλισμού) και σας προσφέρουν κορυφαία ποιότητα διδασκαλίας, μέσα από ένα συνεκτικό εκπαιδευτικό πλαίσιο, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες μεθόδους οικοδόμησης και ανάπτυξης ικανοτήτων. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένοι προπονητές του αγωνιστικού αθλήματος ταχύτητας πατινιών (inline speedskating), έχοντας εξειδικευθεί ώστε να διδάσκουν το εν λόγω άθλημα (inline speedskating) μέσα σε αγωνιστικό γήπεδο (track). 

Επιπρόσθετα, οι εκπαιδευτές μας αναζητούν συνεχώς νέες εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις, προκειμένου να αναβαθμίζουν και να επικαιροποιούν τις γνώσεις και ικανότητες τους, να αποκτούν νέες δεξιότητες και τεχνικές και να αναπτύσσονται συνεχώς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. 

Να σημειωθεί ότι, και οι δύο είναι ενεργοί αθλητές του inline speed skating, με συμμετοχές και νίκες σε μεγάλες διοργανώσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και διεθνές επίπεδο.