Μια μικρή ιστορία

Μια μικρή ιστορία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πατινιών Άνεμος Θεσσαλονίκης ιδρύεται το 2018 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο να διαδώσει το άθλημα του τροχοπεδιλισμού (inline skating).

Ωστόσο, η πορεία του ξεκινάει πολύ παλαιότερα και αναδύεται μέσα από το πάθος, τη χαρά, τη δύναμη και τον ενθουσιασμό των δύο εκπαιδευτών του Συλλόγου, τον Γιώργο και την Ιορδάνα, οι οποίοι εδώ και 7 χρόνια μοιράζουν την αγάπη και τις γνώσεις τους για το άθλημα του τροχοπεδιλισμού σε εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας και επιπέδου. 

Με βασικό όχημα την αγάπη για τα τροχοπέδιλα και την ανάγκη για δημιουργικότητα, επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε αυτά τα συναισθήματα και να σας μυήσουμε στο συναρπαστικό αυτό άθλημα. Ο τροχοπεδιλισμός για εμάς δεν είναι απλά ένα άθλημα, είναι αγάπη, πάθος και τρόπος ζωής. Για το λόγο αυτό, έχουμε ως στόχο να μυήσουμε τους μικρούς μας αθλητές στις βασικές αρχές και τη νοοτροπία του τροχοπεδιλισμού, να τους μάθουμε να αγαπήσουν το άθλημα αυτό, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα και  να βελτιωθούν ατομικά, τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Επιτυχία για εμάς σημαίνει η επίτευξη της άθλησης μέσω διασκέδασης και της προσωπικής ανάπτυξης του κάθε αθλητή μας ξεχωριστά. Οι υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις θα έρθουν σε επόμενο στάδιο και ο κάθε αθλητής θα φτάσει στο υψηλότερο προσωπικό του βάθρο αβίαστα!