Προγράμματα για «ιδιαίτερα» παιδιά

Προγράμματα για παιδιά με ιδιαιτερότητες

Αναλόγως με την εξαιρετική περίπτωση του κάθε παιδιού, προσφέρουμε εκμάθηση τροχοπεδιλισμού, βασισμένη πάντοτε στις ατομικές δυνατότητες και ελλείψεις του καθενός. 

Υπάρχει δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων εκμάθησης του αθλήματος, ή ακόμα και συμπερίληψης του παιδιού (αναλόγως την κάθε περίπτωση) σε ήδη υπάρχον τακτικό τμήμα, σύμφωνα πάντα με τη συναίνεση του παιδιού και των γονέων.

Η εμπειρία μας είναι μεγάλη και η αγάπη μας ακόμα μεγαλύτερη, τόσο για το άθλημα του τροχοπεδιλισμού, όσο και για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό, έχουμε την πεποίθηση, ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην εμπειρία του τροχοπεδιλισμού και στα θετικά που αυτό προσφέρει στην ολόπλευρη ανάπτυξη.  

Μάλιστα, να αναφέρουμε ότι στο δυναμικό της ομάδας μας συμπεριλαμβάνονται ήδη παιδιά με αυτισμό, παιδιά με σύνδρομο Down, παιδιά με νοητική υστέρηση, παιδιά με ήπια κινητικά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι, κατέχουμε εξειδίκευση στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και είμαστε ανοιχτοί σε αμοιβαία ανατροφοδότηση και άψογη συνεργασία με τον ιατρό ή/και φυσιοθεραπευτή του κάθε παιδιού, γα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.